Model: modern

Model: sierlijk

Model: klassiek

Model: waterkan


AFRIKAANSE BOETELS


9,95 PER STUK,
OPBRENGST NAAR HET GOEDE DOEL (LET OP KEURMERK)

Ze zijn helemaal hot, deze vrolijke zebragieters uit West-Afrika. Daar worden ze gebruikt in de keuken, op het toilet en door toeristen als verfrissende handdouche. Hier in Nederland is het een plantengieter, fleurige decoratie of waterkan. Ook op strand is het erg populair als handdouche of kinderspeelgoed.

Boetels
De gieters zijn in vier verschillende modellen leverbaar, van ouderwetse koffiepot tot een eigentijds strak model. Ze worden in veel verschillende kleurcombinaties gemaakt van gerecycled plastic. Ook nog eens lief voor mamma aarde, dus. Ze worden boetels genoemd, wat misschien eerder Brabants klinkt dan Afrikaans. Een leuk cadeau voor iemand die in Afrika is geweest of een passie voor planten heeft.

Ervaar Afrika
Het Ghana Verkeersbureau haalde de boetels naar Nederland als onderdeel van de Ervaar Afrika-campagne. Ook om te laten zien dat ontwikkelingssamenwerking ook op een leuke manier kan. De opbrengsten komen namelijk ten goede aan eco-projecten in Afrika. Zo krijgt planten water geven opeens een heel nieuwe dimensie.

Fairtrade verkooppunten
Ook interesse in boetels? Klik voor de verkooppunten. Of bestel ze online bij het Ghana Verkeersbureau.


HomeModellenBestellenVerkooppunten
KeurmerkAchtergrondAnsichtkaartenOver ons