Model: modern

Model: klassiek

Model: sierlijk

Model: waterkanMODELLEN

Kijk rechts voor de vier leverbare modellen. De kleurcombinaties zijn voorbeelden van de vele, vaak unieke, kleuren die mogelijk zijn. Het aanbod is afhankelijk van het plastic dat bij de fabriek in West-Afrika op het moment van produktie voor handen is. Bij online bestellen kun je gewenst model en kleurvoorkeuren opgeven.

Model Modern
Een moderne dikbuikige gieter in drie kleuren. Hoogte ca. 35 cm. Dit model wordt veel gebruikt als waterkan. Het is recent aan het aanbod toegevoegd en alleen bij ons verkrijgbaar. Bestel dus hier.

Model Klassiek
Een strakke plantengieter in de vorm van een ouderwetse ketel. Dit model is ook geschikt als strandspeelgoed. Het strakke model in twee kleuren is het oudste en meest voorkomende model in West-Afrika. Hoogte ca. 20 cm.

Model Sierlijk
Een elegante plantengieter in drie kleuren. Ook dit is een traditioneel West-Afrikaans model en geschikt als strandspeelgoed. Hoogte ca. 20 cm.

Model Waterkan
Een tweekleurige gieter in de vorm van een ouderwetse koffiepot. Dit model wordt veel gebruikt als waterkan. Het is nieuwer, maar ook in gebruik in West-Afrika. Hoogte ca. 30 cm.

Klik op de foto's om online te bestellen.

HomeModellenBestellenVerkooppunten
KeurmerkAchtergrondAnsichtkaartenOver ons