Ervaar Ghana in bewegende beelden


Gerard van Heusden van het Ghana Verkeersbureau Benelux (rechts) en Luk De Boeck van T/A/S bvab (TravelTV.be) bezegelen de samenwerking met een handdruk.


Meer nieuws:
Actuele berichten
nieuwsbrief januari 2010
nieuwsbrief juni 2009
nieuwsbrief januari 2009
nieuwsbrief oktober 2008
nieuwsbrief juli 2008

In opdracht van het Ghana Verkeersbureau verzorgt het Belgische bedrijf T/A/S bvab een 6-delige TV-reportage op basis van Ervaar Ghana. De serie wordt in het voorjaar 2011 uitgezonden op het onder reizigers goed bekeken en gewaardeerde themakanaal Stories in BelgiŽ. Ook in Nederland en andere landen zal de verfilming te zien zijn, namelijk via diverse internetsites en in de vorm van een promotie-DVD met het materiaal. Na tekst en beeld, beschikt Ghana en de ecobestemmingen in het bijzonder, met dit project straks ook over enthousiasmerende filmbeelden als promotie- en voorlichtingsmateriaal.

Financiering
Anderhalf jaar lang bleef deze grote wens hangen in wachten op weinig doortastende overheidsinstanties in Ghana, tot de deputy-minister aan toe. Het Ghana Verkeersbureau heeft daarom het besloten het project zelfstandig uit te voeren voor eigen rekening.

Partners:
De volgende instanties/families droegen financieel of andersinds bij:
- Jolinaiko Ecotours
- KoSa Beach Resort
- Community van Nkoranza
- Community van Sognaayilli
- Community van Mognori
- Familie Hussein Salia (Larabanga)
- Familie Kaka Taimoko (Tamale)
- Ontmoet Afrika
- Wildlife Division (Mole NP)
- TravelTV
- Ghana Verkeersbureau
Bovenstaande lijst kan aangevuld worden met adverteerders rond de filmbeelden, zoals de betreffende luchtvaartmaatschappij waar we de tickets hebben gekocht of een eventuele concurrent.Meer nieuws?
Klik hier voor alle nieuwsberichten.


VROLIJK, VEILIG EN VEELZIJDIG AFRIKAHomeEnglishReisgidsFilmDownloadsFotosOver ons
NieuwsAgendaKaartTipsGhanaForumFeedback

Click for English language Klik voor Nederlands