Afrikafestival HertmeMeer nieuws:
Actuele berichten
Agenda
nieuwsbrief januari 2010
nieuwsbrief juni 2009
nieuwsbrief januari 2009
nieuwsbrief oktober 2008
nieuwsbrief juli 2008

Afrikaanse muziek, dans en eten. Kortom: waan je in Afrika in het intieme openluchttheater van Hertme (bij Hengelo Ov.). Het jaarlijkse Afrikafestival vond in 2010 plaats op 10 en 11 juli in Afrikaanse temperaturen. Vanuit Ghana waren Ebo Taylor & Bonze Konkoma muzikaal van de partij.

Promotie door Ghana Verkeersbureau
Op de gezellig Afrikaanse markt had het Ghana een eigen stand waarin het reizen naar Ghana werd gepromoot door het Ghana Verkeersbureau. De schrijvers van Ervaar Ghana, Gerard van Heusden en Eva van Dijk, waren present en ook Marieke Dijkers van het kinderboek Obruni, Obruni signeerde haar werk. De opbrengst van alle verkochte produkten komt ten goede aan projecten in Ghana.

Afrikaanse Boetels
Hertme was de start van de nieuwe "Ervaar Afrika"-campagne rond de Afrikaanse boetels. Deze kleurige zebra-gieters zijn voor velen een icoon van West-Afrika en zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. De verkoopopbrengst gaat naar eco-projecten in Afrika.

Volgend jaar: 2 en 3 juli
Het Afrikafestival in Hertme vindt in 2011 plaats in het weekend van 2 en 3 juli. Klik hier voor meer informatie.Meer nieuws?
Klik hier voor alle nieuwsberichten.


VROLIJK, VEILIG EN VEELZIJDIG AFRIKAHomeEnglishReisgidsDownloadsFotosOver ons
NieuwsAgendaKaartLinksGhanaForumFeedback