Nieuwsbrief november 2010


Help, we hebben jullie hulp nodig. Ons boek Ervaar Ghana is bijna uitverkocht.......en de film komt bijna uit! Inmiddels hebben we verschillende prijzen gekregen voor dit vernieuwende ontwikkelingssamenwerkingsproject. De stroom toeristen naar de ecobestemmingen groeit en zorgt voor vermindering van armoede en daar is het ons allemaal om te doen geweest. De opbrengst van de eerste druk is inmiddels naar diverse eco-bestemmingen gegaan. Kortom: het is een succes en een heruitgave Ervaar Ghana ligt dus voor de hand. WIJ zijn er na maanden hard werken klaar voor, de financiering is bijna rond, edoch nog niet helemaal.

Hoe kan ik helpen?
Doneer of adverteer in het Ervaar Ghana-project. We hebben minder dan de helft, namelijk nog 5000,- nodig. Ons rekeningnummer is 52.31.25.720. Elk bedrag is welkom.

Je geld gaat 100% naar een goed doel maar wat nog meer?
1.We kunnen een advertentie van je opnemen.
2.We kunnen een bestemming naar jouw keuze opnemen, of wellicht een leuk guesthouse.

Uitnodiging
We willen je van harte uitnodigen voor de lancering van de film Ervaar Ghana op dinsdag 11 januari 2011 om 13.30 uur in het Wereldtheater op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Nieuwsberichten voortaan automatisch krijgen? We versturen steeds minder vaak een nieuwsbrief, maar werken deze site regelmatig bij. Bij nieuwe berichten kunt u een seintje krijgen. Hoe? Lees dat hier

Voor een voorproefje van de film kijk hier

Met groet en dank,
Gerard van Heusden en Eva van Dijk
Ghana Verkeersbureau Benelux- armoedebestrijding door ecotoerisme

Meer nieuws?
Klik hier voor alle nieuwsberichten.


VROLIJK, VEILIG EN VEELZIJDIG AFRIKAHomeEnglishReisgidsFilmDownloadsFotosOver ons
NieuwsAgendaKaartTipsGhanaForumFeedback