Unieke training

TOP in het kort:
10-daagse studiereis naar het veilige Noord-Ghana, ervaar de cultuurshock

40 dagdelen, deels op afstand, internationaal samenwerken met een andere cultuur

concrete business case: hoe benut je het potentieel aan universitair geschoolde Ghanezen uit Noord-Ghana door het opzetten van ondernemingen?

Slechts Eur 3695,= door subsidie vanuit Rabobank Innovatiefonds (excl. vlucht en visum).

Individuele talenten analyse. Werken aan:
Persoonlijk leiderschap *
Begeleiden van anderen *
Creativiteit *
Effectief communiceren en beinvloeden *
Innovatief vermogen *
Volharding *
Ondernemerschap *
Zelfkennis *

Praktijkgericht: ervaren, doen en reflecteren

Studieresultaten die er toe doen: het resultaat wordt geimplementeerd om de economische positie van Noord-Ghana te verbeteren.

Duurzaamheid: laat ondernemers ter plekke de vicieuze cirkel van hulpafhankelijkheid doorbreken.

Pittige leercontext, zeer geschikt voor intensieve leerervaringen.

Intervisie en buddy-systeem

Certificaat

Begeleiding door Carole Donkers: ervaren professionele coach, tevens ervaringsdeskundige in sociale innovatie met en voor Noord-Ghana .

Kortom: leerzaam, leuk, betaalbaar, duurzaam, voor jezelf, een werkgever en een betere wereld.

leerzaam, leuk, betaalbaar, duurzaam, voor jezelf, een werkgever en een betere wereld.

Krijgen en geven
Ecobestemming Karimenga is een van de gastheren voor een uniek trainingsprogramma. Uit eigen ervaring kunnen wij beamen hoe verrijkend de kennismaking met ondernemerschap op het Afrikaanse platteland is en hoe moeizaam, soms frustrerend en dus extra leerzaam, het op afstand samenwerken is met mensen uit een andere cultuur. Het mooie is dat het TOP-programma van Talent Beyond Limits als "bijprodukt" zorgt voor een betere economische positie en dus minder armoede in Noord-Ghana. Als deelnemer krijg je dus niet alleen veel, je geeft ook nog veel. Samen voor een betere wereld.

Laatste oproep voor deelnemers
Wil jij werken aan je leiderschap, (internationale) samenwerkingsvaardigheden en ondernemerschap? En wil je en-passant bijdragen aan een betere toekomst van Afrika? Verdiep je dan in het TOP-programma van Talent Beyond Limits: een intensieve, praktijkgerichte training met, voor en deels in het veilige Noord-Ghana (West-Afrika). Niet voor niets sturen multinationals hun 'high potentials' graag naar Afrikaanse vestigingen: daar leer je pas echt wat leiderschap en volharding is.

Het TOP-programma omvat 40 dagdelen en start met een 10-daags bezoek aan Bolgatanga in Noord-Ghana. Een ervaren trainer begeleidt je in Ghana en in Nederland gedurende het 7 maanden durende vervolgtraject.

Je leert aan de hand van een concrete praktijksituatie: hoe het potentieel van jonge, universitair geschoolde Ghanezen in Noord-Ghana om te zetten in florerend ondernemerschap en dus armoedebestrijding ter plekke? Deze pittige case ga je samen met de Ghanese deelnemers te lijf.

Schrijf je nu in
Op dit moment lopen de selectiegesprekken voor de laatste deelnemers die in oktober 2011 starten. Je kunt je nog opgeven. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij, dus schrijf je snel in. Kijk hier voor meer informatie en de contactgegevens. Met Eur 3695,= plus een ticket en visum vallen de kosten mee, want het Rabobank Innovatiefonds voor duurzaamheid investeert mee in dit project. Vraag vandaag nog de het deelnemersbrochure aan.

Over de trainer
Het TOP-programma wordt begeleid door de ervaren Carole Donkers. Carole heeft haar sporen als trainer en sociaal onderneemster verdiend in Nederland en Ghana, waar zij onder andere betrokken was bij de opzet van de ecobestemmingen Sognaayilli en Gowrie. Met het TOP-programma won zijn in december 2010 de prijs voor het meest duurzame bedrijfsplan, uitgereikt door het Rabobank Innovatiefonds.


Meer nieuws?
Klik hier voor alle nieuwsberichten.


VROLIJK, VEILIG EN VEELZIJDIG AFRIKAHomeEnglishReisgidsFilmDownloadsFotosOver ons
NieuwsAgendaKaartTipsGhanaForumFeedback