VOOR STUDENTEN

Wij worden regelmatig benaderd door studenten met vragen over toerisme naar Ghana. De meest gestelde vraag is: hoeveel mensen reizen jaarlijks naar Ghana?
Er zijn geen actuele betrouwbare statistieken beschikbaar. De meest recente officiele cijfers staan hier. Op basis van onze signalen uit Ghana is er sinds 2008 sprake van een sterke groei vanuit Nederland en Vlaanderen, juist in het noorden.

Andere veelgestelde vragen hebben betrekking op het imago, de doelgroep, de highlights en de sterke en zwakke punten van Ghana als reisbestemming. Veel antwoorden (en nog veel meer) zijn te lezen (en te zien) in Ervaar Ghana (boek en dvd). Andere veelgestelde vragen gaan over de promotionele activiteiten in Nederland. Deze vragen zijn vaak te beantwoorden door deze site goed door te nemen. Ook raden wij aan eerdere scripties over dit onderwerp op te zoeken, om herhaling van zetten in eigen werk te voorkomen.

Mochten er na bestudering van Ervaar Ghana en deze site nog vragen over blijven dan werken wij graag mee aan jullie onderzoek. Als voorwaarde stellen wij aantoonbare voorbereiding. Dat betekent dat wij de vragen graag per mail vooraf ontvangen. Daarnaast stellen wij tegenwoordig een bestelling van Ervaar Ghana bij ons als voorwaarde.
E: info@ghana-verkeersbureau.nl


RSS-feed: ghana_feed.xmlRSS-feed: ghana_feed.xml